Biggen banner 5 1280x720px

BIGgiSTAR Opti

De Opti-lijn uit het BIGgiSTAR-gamma focust op het beste economische resultaat en laat je biggen gezond groeien. Met Opti kies je voor een optimale voedersamenstelling, gezonde biggen en de beste rendabiliteit. De Opti-voeders zijn zowel in korrel-, crunch- als meelvorm beschikbaar.

Biggispeen Opti

Verminder stress bij spenen door je biggen te voeden met Biggispeen Opti. Geschikt voor biggen die op de leeftijd van 4 weken gespeend worden en te voederen tot twee weken na spenen. Biggispeen Opti is een economisch en kwaliteitsvol speenvoeder dat je biggen door de uitdagende speenperiode loodst.

Biggistart Opti

Na afloop van de speenfase schakel je over op Biggistart Opti. Dit voeder zet je biggen op weg naar een gezonde groei en is te gebruiken tot 24 kg lichaamsgewicht of tot 13 kg bij meerfasevoeding. Biggistart Opti is een slimme keuze voor wie streeft naar sterke, vitale biggen met hoog groeipotentieel.

Biggipro Opti

In de derde fase van je biggenopfok is Biggipro Opti een ideaal voeder om je dieren te voorzien van alle nutriënten die ze nodig hebben om uit te groeien tot gezonde, kwaliteitsvolle vleesvarkens. Met BiggiPro Opti bereid je je biggen voor op topresultaten in de vleesvarkensstal.

Wil je hier meer over weten?
Wil je hier meer over weten?

Onze Aveve-experts helpen je graag verder!