Geiten banner 1280x720px

Geiten

Streef jij ook naar een hoge gezondheidsstatus met de hoogste melkproductie bij jouw geiten? Onze experten gaan graag met jou op zoek naar het krachtvoeder dat de beste aanvulling is op jouw ruwvoeders.

Naast advies over het rantsoen, kijken we samen met jou hoe we de kwaliteit van je eigen ruwvoeders kunnen verbeteren. Een smakelijk krachtvoer dat voldoet aan de behoeftes van je geiten, in combinatie met voldoende kwalitatief ruwvoer is de sleutel tot gezonde, hoogproductieve geiten. De Capra-voederlijn van Aveve is VLOG-waardig en bestaat uit een breed gamma van geitenvoeders, aangepast aan elke levensfase en behoefte op jouw bedrijf.

Van opfok tot productie, correctie of dracht, we hebben voor elke fase de nodige kennis en oplossingen in huis om de productie van jouw dieren naar een hoger niveau te brengen.

Benieuwd wat Aveve voor jouw geitenhouderij kan betekenen? Neem contact op met een van onze experten!

Geiten 1 968x455px

Opfok

Geef jouw lammeren de beste start. Wij hebben alles in huis om ze vanaf de dag van de geboorte alle ondersteuning te bieden voor een vlotte en gezonde start: van melkpoeders tot opfokvoeders.

Geiten 2 968x455px

Transitie

Het voorbereiden van het aflammeren van je geiten brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Met een strak plan van aanpak en het juiste transitiemanagement zorgen we voor een vlotte aflammerperiode met weinig uitval en een goede opstart van de lactatie.

Geiten 3 968x455px

Melkgeiten

Doorheen de hele lactatie zorgen we voor het juiste rantsoen met als doel een hoge melkproductie en een optimale conditie. Een smakelijk rantsoen leidt tot een hoge voeropname. Ons assortiment bestaat uit krachtvoeders op basis van kwalitatieve, goed verteerbare grondstoffen.

Benieuwd wat Aveve voor jouw geitenhouderij kan betekenen?
Benieuwd wat Aveve voor jouw geitenhouderij kan betekenen?

Neem contact op met één van onze experten!