Aveve banner 2 1920x823px

Onze waarden

We hebben, net zoals onze klanten, een passie voor landbouw. We kennen jouw dieren, jouw gewassen, jouw doelstellingen en uitdagingen. Onze producten van topkwaliteit, innovaties en smartfarming-oplossingen zijn het resultaat van die diepgaande kennis. Altijd

met het oog op maximaal rendement, of je nu veehouder, land- of tuinbouwer bent. Onze Aveve specialisten staan samen met jou elke dag met beide voeten in dezelfde stal en in hetzelfde veld.

De Aveve-waarden:

Onze waarden - rendement

Rendement

De topkwaliteit van onze producten, service en advies verhoogt het rendement van land- en tuinbouwers op een duurzame manier.

Vakmanschap 968x250px

Vakmanschap

Onze Aveve-adviseurs staan met beide voeten in de stal en in het veld. Hun vakmanschap in combinatie met de ervaring en kennis van de klant zorgt voor doeltreffende oplossingen en de beste resultaten.

Innovatie 968x250px

Innovatie met impact

Onze innovatieve land- en tuinbouwoplossingen zijn langdurig getest, oerdegelijk en hebben een positieve impact. Ze maken jouw bedrijf efficiënter, duurzamer en klaar voor de toekomst.

Passie 968x250px

Gedeelde passie

We delen jouw passie en staan altijd voor je klaar met advies. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige land- en tuinbouwsector.

Toekomstgericht 968x250px

Toekomstgericht

We streven naar een toekomst die goed is voor mens, dier en milieu met een echte meerwaarde voor de land- en tuinbouwer.