Bio Rundvee 1920x435px

Bio Rundvee

Onze biologische rundveevoeders worden met zorg samengesteld uit lokale, biologische grondstoffen die perfect traceerbaar zijn. Je kan rekenen op 100% biologische productielijnen in onze eigen fabrieken in België en Nederland.

We werken volgens de strengste normen en hebben bovendien heel wat expertise in huis om je te helpen met het uitwerken van een optimaal rantsoen voor je biologisch rundvee.

Zorgvuldig samengesteld assortiment

Onze nutritionisten hebben een assortiment biovoeders samengesteld aangepast aan alle behoeften zodat je in elke situatie optimaal rendement kan behalen.

100% bio en lokaal

Alle grondstoffen worden zorgvuldig en regionaal uitgekozen. De traceerbaarheid en certificering zijn gegarandeerd. De voeders worden geproduceerd in Balgoij (NL) of Hombourg (B). Twee productielocaties waar uitsluitend biologische voeders worden geproduceerd volgens GMP+ en Skal-bionormering. Door onze lokale verankering en aanwezige logistiek kunnen we snel en van dichtbij leveren wat ons een duurzame partner maakt.

Begeleiding en advies

Binnen de Arvesta groep is een ruime expertise en ervaring aanwezig in de ontwikkeling van voeders, opstellen van rantsoenen enz. Daarnaast zijn onze voedingsadviseurs vertrouwd met de specifieke aspecten van de biologische regelgeving en productie dankzij onze jarenlange ervaring.

De focus ligt op een hoge levensproductie met gezonde dieren en maximaal rendement.

Wil je hier meer over weten?
Wil je hier meer over weten?

Neem contact op met je Aveve-adviseur en ontdek onze biologische rundveevoeders!