Grasland banner 1920x823px

Grasland vanggewas of maaiweiden < 12 maanden - Mixital mengsels

Op zoek naar een mengsel voor tijdelijk grasland dat meerdere kwaliteitsvolle snedes voortbrengt? Dan zijn onze Mixital-mengsels met Italiaans raaigras of vlinderbloemigen de beste keuze. Vind de perfecte match in ons brede gamma aan grasmengsels met de hulp van onze Aveve-experten.

Mixital

Mixital

  • Kies voor 100% puur Italiaans raaigras voor een vroege en makkelijk verteerbare snede. Bovendien een topper in het vastleggen van organische stof in de bodem.

Mixital Hybride

  • Een combinatie van Italiaans raaigras en hybride raaigras voor een snelle start, een stabiele productie en een gesloten zode.

Mixital Super

  • Dit mengsel bied je niet enkel Italiaans raaigras maar ook Festulolium, een kruising tussen rietzwenkgras en raaigras. Ideaal voor een stressbestendiger grasland met optimale resultaten.

Mixital Incarnat

  • 75% Italiaans raaigras aangevuld met Incarnaat klaver. Deze vlinderbloemige bindt enorm veel stikstof in de bodem en vraagt minder input voor een mooie snede. Verder verhoog je zo ook het eiwitgehalte in je rantsoen.

Mixital Speciaal

  • Combineer de snelle ontwikkeling van Italiaans raaigras met de intensieve beworteling van de Engelse variant. Voor sterk, veerkrachtig grasland dat optimaal presteert.

Heb je een vraag over onze grasrassen?

Ontdek al onze grasrassen: