aveve land-en tuinbouw - graslandmengsels - zaden

Grasland zaden - maaien en grazen

Een maximale ruwvoederopbrengst én grasland dat bestand is tegen intensieve begrazing en regelmatig maaien? Dan ben je bij Aveve aan het juiste adres. Onze zaden zijn perfect aangepast aan jouw plannen. Meer weten? Onze zaakvoerders vertellen je alles over onze topmengsels.

Beltop 968x250px

Superstar Beltop

Deze mix van de beste Engels raaigras-rassen combineert een hoge opbrengst met uitstekende voederkwaliteit voor de beste resultaten in de melk- of vleesveestal.

Horsemix 968x250px

Superstar Horsemix

Onze Superstar Horsemix is de beste keuze voor paarden- en schapenweiden en levert minder suikers en meer structuur. Kort afgrazen en regelmatig hooien is geen probleem, dit mengsel voldoet aan alle verwachtingen.

Beltop Blanc 968x250px

Superstar Beltop Blanc

Ga voor meer stikstoffixatie in je bodem en meer eiwit in het voeder door te kiezen voor een grasmengsel met witte klaver. De sterke zode bij Superstar Beltop Blanc is perfect voor intensief begraasde percelen.

Proteine 968x250px

Superstar Proteïne

Dit mengsel bevat rode klaver en Engels raagras dat voornamelijk in de lente en herft voor opbrengst zorgen. Verder zal de luzerne en de festulolium bij drogere periodes in de zomer goed produceren. Deze mooie afwisseling zorgt voor een constante productie met hoge droge stof en eiwitgehaltes in de kuil.

Heb je een vraag over onze grasrassen?

Ontdek al onze grasrassen: