aveve land-en tuinbouw - graslandmengsels - zaden

Grasland zaden maaiweiden > 3 jaar

Blijvend grasland vraagt niet alleen goede voederkwaliteiten maar ook om weerstand tegen stress. In ons gamma vind je graslandzaden die aangepast zijn aan jouw bedrijf en ambities, van vlotte verteerbaarheid voor je dieren tot sterke beworteling. Uw Aveve-zaakvoerder adviseert je in de beste keuze voor jouw bedrijf.

Qmax 968x250px

Superstar Qmax

Ga voor Engels raaigras met uitstekende resistentie tegen kroonroest en trakteer je vee op smakelijk, vlot verteerbaar gras met hogere voederwaarde.

Superstar Tasty 968x250px

Superstar Tasty

Grasland dat intensief begraasd wordt heeft nood aan zeer sterke beworteling en persistentie, ook op nattere percelen. Superstar Tasty voldoet perfect aan die hoge verwachtingen.

Haymix 968x250px

Superstar Haymix

Ideaal voor hooien en maaien, ook voor wie kiest voor extensievere graslanden. De droogtetolerantie van deze mix loont in het steeds uitdagendere klimaat. Bevondien is dit een zeer smakelijk mengsel voor je dieren.

Structure 968x250px

Superstar Structure

Liever wat meer structuur in je ruwvoerder? De Superstar Structure-mix voorkomt pensverzuring en zorgt tegelijk voor veerkrachtig grasland met diepe beworteling.

Heb je een vraag over onze grasrassen?

Ontdek al onze grasrassen: