Kip 4 1280x720px

Intens

Kunnen jouw leghennen wel een voeder gebruiken dat het net iets meer ondersteunt? Met het Intens-voedergamma geef je je dieren een extra boost om hun intensieve legprestaties te bevorderen. Uiteraard is er in het Intens-gamma voor elke levensfase van de kip een aangepast voeder.

Scharrel 3 968x250px

Preleg

Stimuleer je jonge leghennen van 18 tot 20 weken oud in hun overgang naar de eerste leg met het Preleg-voeder. Je stimuleert de voederopname door de ideale balans tussen eiwit en energie en werkt aan de verdere ontwikkeling van het skelet en het legapparaat.

Start

Met dit startvoeder in meelvorm stimuleer je kippen van 20 tot 30 weken oud naar een hogere eiproductie. De hoge niveaus van energie, eiwit, vitaminen en mineralen maken een combinatie van hoge eiproductie en verdere ontwikkeling van het dier mogelijk. Voor een boost voor je kippen, met hoge productie en darmgezondheid tot gevolg.

Leg 1

In de periode van 30 tot 55 weken oud hebben je kippen hun legpiek bereikt. Het is dan belangrijk om over te stappen op een voeder dat de productie en kwaliteit van de eieren ondersteunt. Het Leg 1-voeder voldoet aan al je verwachtingen!

Leg 2

Ook je oudere dieren (meer dan 55 weken) hebben nood aan een aangepast voeder dat hun hoge productie stimuleert en ook zorgt voor een goede schaalkwaliteit. Het Leg 2-meel houdt je oudere leghennen in topconditie.

Wil je hier meer over weten?
Wil je hier meer over weten?

Neem dan snel contact op met onze Aveve-experts!