Mineralen & specialisteiten 968x455px

Onze expertise

Bij Aveve zijn we experten in het analyseren, samenstellen en optimaliseren van jouw melkveerantsoen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden van je ruwvoer van zaai tot inkuilen en adviseren we je welke aanvullingen het verschil maken.

Contacteer je Aveve-expert voor meer informatie.

Voersaldo efficientie 968x455px

Voerefficiëntie & voedersaldo

Kwaliteitsvol en voldoende voederen aan een zo laag mogelijke kostprijs? Dat is een gezond streefdoel waar we je graag bij helpen. Samen zetten we je voedersaldo op punt en zorgen we ervoor dat elke kilogram voeder optimaal wordt benut door je dieren. Win-win!

Mestzeven 968x455px

Mestzeven

De mest van je koeien vertelt je meer dan je denkt. Door middel van een mestzeefproef geven onze Aveve-experten je informatie over de vertering van het rantsoen en hoe je dit verder kan optimaliseren.

Melkvee rantsoenaudit 968x455px

Rantsoenaudit

Door je melkveerantsoen onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig zet je de prestaties van je melkkoeien op punt. Minimale veranderingen kunnen een wereld van verschil maken in melkkwaliteit en -gift.

Je Aveve-expert bekijkt samen met jou het hele plaatje van veld tot stal in een uitgebreide rantsoenaudit.

Melkvee TMR 968x455px

TMR

Alle behoeften van je melkvee voldoen in één complete voedermix? Dat kan! Met Total Mixed Ration (TMR) meng je ruwvoer, krachtvoer en andere supplementen in de voermengwagen. Zo werk je niet alleen efficiënt, maar heb je ook perfecte controle over de samenstelling van het voeder. TMR vergemakkelijkt de opname en verteerbaarheid, voor nog betere prestaties in de melkstal.

Je Aveve-expert vertelt je alles over de mogelijkheden van TMR en zet je op weg.

Wil je meer weten over onze expertise?
Wil je meer weten over onze expertise?

Contacteer dan zeker onze Aveve adviseurs!