Kolonie 1920x435px

Kolonie

Kolonie of klein volière huisvesting is een efficiënt, klimaatvriendelijk huisvestingssysteem in de pluimveehouderij. Hou je je opfokhennen in dit soort stal, dan houden onze Aveve voederadviseurs rekening met de specifieke behoeften van je dieren.

Zo zorgen we vanaf dag één voor een goede opstart.

Kooi-Kolonie 2 968x250px

Opfok Prestart (kruimel)

Geef je kuikens de ideale start door hen op te starten met ons Opfok Prestart kruimelvoeder. Dit makkelijk opneembare voeder bevat alle nutriënten die de kuikens nodig hebben om uit te groeien tot sterke, hoogproductieve leghennen.

Opfok Start (kruimel)

De eerste weken in het leven van jonge leghennen zijn bepalend voor hun verdere groei en productiviteit. Tot de opfokhennen 3 weken oud zijn zit je helemaal goed met ons Opfok Start kruimelvoeder.

Opfok 1

Het Opfok 1-meel van Aveve is gericht op jonge leghennen van 3 weken tot 8 weken oud. Het bevat alle voedingsstoffen om het skelet en de organen sterk en evenwichtig te laten ontwikkelen. Opfok 1 is ook ideaal om de darmgezondheid en vertering in deze cruciale periode te ondersteunen.

Opfok 2

Van 9 tot 13 weken wil je je jonge hennen stimuleren om een goede voederopname te halen zodat hun energie en eiwitverhouding perfect in balans zijn. Het Opfok 2-meel laat je jonge leghennen evenwichtig opgroeien.

Opfok 3

Wanneer je je hennen voorbereid op de start van de leg is een optimale darmgezondheid van groot belang. Voeder je hennen van 14 tot 17 weken dus ons hoogkwalitatieve Opfok 3-voeder en leg de basis voor sterke dieren met hoge productie.

Wil je hier meer over weten?
Wil je hier meer over weten?

Neem contact op met onze Aveve-experts!