Vleesvee gezondheid 1920x435px

Gezondheid

De sleutel van gezond vleesvee ligt voor een groot deel bij een optimaal voedermanagement. Je Aveve-expert helpt je om ruw- en krachtvoeder perfect op elkaar af te stemmen en tekorten bij je vleesvee te vermijden. Voorkomen is beter én rendabeler dan genezen!

Vleesvee vruchtbaarheid 968x455px

Vruchtbaarheid

Naast een goede genetica, speelt ook het voeder een belangrijke rol in de vruchtbaarheid van je vaarzen en koeien. Met de voeders van Aveve kies je voor een ideale nutriëntensamenstelling die je dieren helpt zich goed in hun vel te voelen en te zorgen voor een goede afkalfleeftijd van je vaarzen en een korte tussenkalftijd bij je koeien.

Vleesvee weerstand 968x455px

Weerstand

Een goede immuniteit van je dieren vermindert het aantal infecties, zorgt voor een vitale veestapel en is essentieel bij de preventie van dierziektes. Een goede gezondheid van je dieren, heeft ook een impact op het dierenwelzijn en de prestaties in de stal. Gelukkig kan je met het juiste voedermanagement heel wat problemen voorkomen. Je Aveve-expert bekijkt graag samen met jou waar het beter kan.

Vleesvee hittestress 968x455px

Hittestress

Het veranderende klimaat zorgt ervoor dat perioden van extreme regenval, droogte en hitte elkaar afwisselen. Samen met een optimaal management kan ook aangepast voeder zorgen voor minder stress bij extreem weer, zowel op stal als in de weide. Contacteer onze experten voor meer informatie over de hittestress-oplossingen van Aveve!

Wil je hier meer over weten?
Wil je hier meer over weten?

Neem dan snel cotnact op met onze expert!