Vleesvee onze expertise 1920x435px

Onze expertise

Je kan op Aveve rekenen voor voederoplossingen en advies, maar daarnaast hebben we ook heel wat expertise in huis. Spreek je Aveve-expert aan over de verbeterpunten die je wil aanpakken en wij halen onze kennis en ervaring boven om samen met jou het verschil te maken.

Vleesvee rantsoenberekening 968x470px

Rantsoenberekening

Wil je de productiviteit van je dieren naar een hoger niveau tillen? Dan is het zeker een goed idee om ook het rantsoen onder de loep te nemen.

Bij Aveve hebben we de kennis in huis om je optimaal te adviseren over het voedermanagement van je vleesvee. We kijken niet alleen naar krachtvoer en additieven, maar bekijken het bredere plaatje van ruwvoederteelt in het veld tot prestaties in de stal.

Onze Aveve-experten staan voor je klaar en komen graag langs voor een rantsoen audit op maat.

Vleesvee economische simulator 968x485px

Economische simulator

Als vleesveehouder wil je zo economisch mogelijk voederen zonder in te boeten op groei en kwaliteit. Maar om dat te weten, heb je inzicht in je cijfers nodig.

Bij Aveve gebruiken we een tool die verschillende parameters zoals dagelijkse groei, voederconversie, voerkost en brutomarge in kaart brengt. Dankzij onze economische simulator en het advies van onze experten geven we je inzicht in het rendement op je bedrijf én bieden we je praktische tips om dit verder te verbeteren.