Zoogkoeien 1920x435px

Zoogkoeien

Fitte en gezonde kalveren beginnen bij sterke zoogkoeien. Om je drachtige koeien te voorzien van voldoende reserve en een hoge weerstand ontwikkelden we bij Aveve een gamma voeders speciaal voor deze fase. Je Aveve-expert vertelt je er alles over.

Zoogkoeien tijdens de dracht 968x455px

Voeding tijdens de dracht

Tijdens de dracht verandert de voederbehoefte van koeien. Zorg ervoor dat zowel de koe als het kalf niets te kort komt en nadien een goede start kan maken. Je Aveve-expert helpt je graag de perfecte voedermix samen te stellen.

Zoogkoeien einde dracht 968x455px

Einde dracht

Wanneer het afkalven nadert wil je niet alleen de zoogkoe en het kalf optimaal voorbereiden op de geboorte, maar ook zorgen voor voldoende reserve om deze uitdagende periode met succes te doorlopen. Onze Aveve-voeders bevatten alle elementen om je zoogkoe te ondersteunen in het afkalven en voor maximale prestaties in de stal.

Zoogkoeien advies 968x455px

Advies

De ervaring die onze Aveve-experten hebben opgebouwd door jarenlange ervaring en de resultaten uit onze proefstallen delen we graag met jou. Neem hier contact op voor advies op maat over het optimaal voederen van zoogkoeien.

Wil je meer weten over onze voeders voor zoogkoeien?
Wil je meer weten over onze voeders voor zoogkoeien?

Onze Aveve-experts vertellen je er alles over!