Melkvee banner 1920x435px

Melkvee

Gezonde, veerkrachtige koeien presteren optimaal in de melkstal. Bij Aveve hebben we een uitgebreid assortiment melkveevoeders die jouw koeien ondersteunen in het behalen van topresultaten. Onze experts bekijken samen met jou je rantsoen en voedermanagement en streven samen met jou naar een hoge en rendabele melkproductie.

Robotmelken

Robotmelken 968x455px

Omschakelen naar robotmelken én de melkproductie van je koeien verhogen? Het kan!

Lees meer over het aanbod voeders van Aveve dat speciaal is afgestemd op koeien in een systeem van robotmelken.

Transitie & droogstand

Melkvee transitie & droogstand 968x455px

Met de Aveve-voeders bereid je je droge koeien voor op een optimale melkproductie. De samenstelling van onze droogstandsvoeders is perfect aangepast aan de noden van je dieren in rust.

Gezondheid

Melkvee gezondheid 968x455px

Veerkrachtige koeien die zich goed in hun vel voelen, presteren beter. Samen met onze experten zorg je ervoor dat je dieren van een gezonde basis kunnen starten. Ontdek ons aanbod!

Mineralen

Mineralen 968x455px

Benieuwd of je ruwvoeder wel alle nutriënten bevat die je dieren nodig hebben? Met de mineralen van Aveve maak je het rantsoen compleet. Aarzel niet om onze experten in te schakelen voor een ruwvoeranalyse!

Onze expertise

Melkvee onze expertise 968x455px

Van een ruwvoeraudit tot het zeven en analyseren van de mest van je koeien, bij Aveve schakelen we onze experten in om je een perfect beeld te geven van de sterktes en uitdagingen van jouw rundvee. Ontdek er alles over!