Grasland banner 1920x823px

Ruwvoederwinning

Topprestaties in de stal beginnen bij goed voeder. Bij Aveve ondersteunen we je niet alleen met de juiste krachtvoeders, maar helpen we je ook het maximale uit de ruwvoederproductie te halen. Van op het veld tot in de kuil en daarna tot bij de koe: onze experts geven je graag advies.

Maïs

Ruwvoederteelten maïs 968x455px

Een kwalitatieve maïskuil is de basis van een productief rantsoen. We helpen je op weg met adviezen rond het oogstmoment en het inkuilproces. Aan de hand van de analyseresultaten van jouw kuil optimaliseren wij de inpassing in het rantsoen.

Gras

Ruwvoederteelten grasland 968x455px

De waarde van gras in je ruwvoederrantsoen is niet te onderschatten. Van de bemesting en teelt, tot in de kuil: wij helpen jou om het maximale eiwit van eigen gras te behalen.

Voederbieten

Ruwvoederteelten voederbieten 968x455px

Voederbieten zijn een smakelijk voermiddel bij uitstek. Het potentieel aan opbrengst en positieve effecten in het rantsoen zijn enkele troeven van deze teelt. Wij kijken samen met jou hoe je de bieten maximaal kan inpassen in je rantsoen.

Andere teelten

Ruwvoederteelten andere teelten 968x455px

Zijn er opportuniteiten om met je eigen geteelde voeders te werken in je rantsoen? Ja zeker, onze experts helpen je de meest rendabele keuzes te maken!

Ruwvoederkwaliteit

Inkuilmiddelen 968x455px

Van op het veld, tot in de kuil, tot bij de koe. Onze experts bekijken samen met jou alle facetten van inkuilen tot uitkuilen. We helpen je de juiste middelen in te zetten en analyseren de voederwaarde. Onze focus is maximaal rendement uit jouw ruwvoeder.